Brf Svindersvik i Nacka

Bränder och raketskjutning oroar och engagerar

9 februari 2021

Strax före jul började en följetong av nattliga raketskjutningar på innergården, samt brännande av bilar på Henriksdalsringen, med kraftiga reaktioner från boende på Henriksdalsberget. De senaste två månaderna har det initierats nattvandringar, och vår systerförening Brf Henriksdalshöjden har fattat beslut om att börja med förberedelserna för att starta en Grannsamverkan på Henriksdalsberget. Kontaktperson är ordförande Charles Perring. Mer om programmet finns här: http://samverkanmotbrott.se/starta-grannsamverkan

En samverkan med kommun, polis, räddningstjänst och Fryshuset har påbörjats under ledning av Nacka Kommun. Det är viktigt att du som boende på Henriksdalsberget rapporterar alla störningsordningar till polis och till styrelsen. Tillsammans ska vi få stopp på det här! En funktion avseende störningsrapportering på bostadsrättsföreningens hemsida är under utveckling.