Brf Svindersvik i Nacka

Bulletin 2020-07-14

15 juli 2020

Bästa boende,

En annorlunda sommar, som alla säkert upplever olika – ett torde dock vara gemensamt för oss alla – vi håller oss mera i hemknutarna. Därför hoppas jag att ni lagt märke till att det aldrig tidigare har varit så mycket gröna buskar, färgsprakande blomster med surrande bin och så pyntat och städat på vår mark. Berget är helt enkelt ett ”corona paradis.”

Det gläder mig att så många familjer med barn utnyttjar vår grillplats och bänkar sig under ljumma kvällar vid våra nya bord. Detta lägger en bra grund för att ”bergets barn” ska lära sig att vara tillsammans och att uppskatta och vara rädda om vårt fantastiska område.

Som ett resultat av att området blivit snyggare och mer ombonat, ser vi redan nu en positiv utveckling gällande värdet på våra bostäder – trots virusets härjning har våra bostäder sakta men säkert gått upp i pris.

Även om det nu är semestertider pågår styrelsens enträgna arbete oavbrutet med att rusta området för att bli ännu bättre. För tillfället görs en total ”make over” av vår boule bana och intilliggande område på innergården mittemot port 75-77. Banan blir spelklar redan nästa vecka. Detta kanske värt att fira med en invigningsfest mot slutet av sommaren.

Önskar er en fortsatt gemytlig hemmasommar på berget.

Jan Huggare

Ordf Brf Svindersvik

Bild 1                Välkomnande blomster på busstorget

Bild 2                Mark- och trädgård under kontinuerlig omvårdnad

Bild 3                ”Make over” på boule banan