Brf Svindersvik i Nacka

Bulletin 2019-12-29

30 december 2019

Som vanligt finns tidigare bulletiner arkiverade under fliken dokumentarkiv.

Bästa boende,

Min första jul-och kommande nyårshelg hemma på berget under de nio år jag bott här. Många positiva händelser, dels genom fysisk upplevelse och dels via sociala medier. Till de förra hör mötet med områdets grand old man (inte säker på hen´s kön dock)  ”haren” som glättigt skuttar förbi på innergården och ett rikt fågelliv i våra träd och buskar. Till de senare får skrivas den spontana välvilja som finns bland våra boende – när det krisar så finns det t.o.m jultomte i beredskap här uppe på berget – fantastiskt.

Avnjöt också en middag på vår nya restaurang, Grill Mys och Bar – superläckra grillspett – kommer göra det ånyo så snart dessa kan åtnjutas till beledsagning av spirituosa.

Tiden ljusnar och vi är snart framme i maj månad med föreningens höjdpunkt, årsstämman. Vill redan nu påminna om er möjlighet att påverka genom att till styrelsen rikta en motion inför stämman. Formulär för motioner finner ni på vår hemsida. Men, innan dess kommer alla nya brf medlemmar att kallas till välkomstmöte den 25 mars kl 18.

 Vill med detta tacka er för året som gått och önska er alla ett Gott Nytt decennium, det nya -20 talet som vi strax firar in.

Jan Huggare

Brf Svindersvik ordf