Brf Svindersvik i Nacka

Bulletin 2019-11-25

26 november 2019

Bästa boende,

Årets mörkaste dagar – i väntan på advent – inte ens under den ljusaste middagstimman kan man läsa en bok utan extra belysning. I denna tid är det ju Lucia som snart ska bringa ljuset – har hört någon berätta att luciatåg har hört till traditionerna här på berget – synd att den traditionen har brutits.

Bomötet, som hölls för någon vecka sedan, lockade ett fyrtiotal boende till en kamratlig afton tillsammans med styrelsen och representanter för Stockholm Vatten och Avlopp samt fritidsgården Glada Henkan. Efter mötet fick alla möjlighet att smaka på persiska maträtter producerade av krögaren Alex i vår nyöppnade kvarterskrog ”Mys Grill & Bar”

Bostadsrättsföreningarnas präktiga julgranar står redan uppställda till allas beundran – vilken lyx här på berget att kunna njuta av julgran både på ytter- och innergården.

Ber er hålla utkik på era anslagstavlor i portarna – nästa nyhetsbrev borde vara uppsatt i medlet av december.

Med min tillönskan om en god adventstid till er alla!

Jan Huggare

Ordf Brf Svindersvik

Bild

Alex serverar mat

Glada deltagare på bomötet