Brf Svindersvik i Nacka

Info bredbandsbolaget tv

9 november 2017

 

Nytt Gruppavtal: bredband, TV och telefoni från Bredbandsbolaget

 

BRF Svindersvik har enligt tidigare information upphandlat nytt gruppavtal med Bredbandsbolaget för bredband, TV och telefoni.

 

Vem berör det? Alla som bor i BRF Svindersvik har möjligheten att nyttja vårt rabatterade avtal med Bredbandsbolaget gällande bredband 250/100 Mb, gratis fast telefonabonnemang och TV-T2 Flex + 8 kanaler, se bifogad information.

 

Måsta man delta? Om man är bostadrättshavare, ja! Hyresgäst nej, men priset är mycket fördelaktigt.

 

Vad kostar det? 250 kronor/månad.

 

Vad får jag för det? Förutom en router och en TV-box, en mycket snabb bredbandsuppkoppling 250/100 Mb. Du får också gratis telefonabonnemang för fast-telefoni och ett mycket komplett TV-kanalutbud där du också kan välja 8 kanaler själv, se bifogad information

 

Vad måste jag göra för att delta? Som bostadsrättsägare ringer du till Bredbandsbolaget 0770-111 700 för att aktivera dina tjänster, så skickar de dig rätt utrustning. Som hyresgäst meddelar du bara Annika på fastighetskontoret 08-640 45 45, och sedan ringer du också till Bredbandsbolaget enligt ovan.

 

Är det svårt att koppla in utrustningen? Nej, mycket enkelt enligt medföljande instruktioner. För er som missade förevisningen den 8 november kommer Annika och Staffan på föreningskontoret att kunna visa hur det går till. Kontorstider är som vanligt mån, tis, tors och fredag 07.30 – 13.30 samt onsdagar 16.30 – 19.30

 

När börjar det fungera? Det fungerar fr.o.m. nu, och vi kör både Bredbandsbolaget och COMHEM t.o.m. 31.12.2017

 

Måste jag betala dubbelt? Nej, det kostar bara 250 kronor/månad oavsett om Du använder Com Hem eller Bredbandsbolaget under övergångsperioden fram till 31.12.2017 .

 

Com Hem fortsätter leverera till BRF Svindersvik i Nacka Com Hem fortsätter att leverera signal i kabel-tv-nätet även efter årsskiftet 2017/2018. Det innebär att vi även fortsättningsvis har tillgång till Com Hems  analoga och digitala startutbud samt tillgång till Com Hems övriga tjänster via våra antennuttag.

Föreningen har valt att inte förlänga gruppavtalet vilket innebär att Digital-TV-Medium 8 Favoriter, (och gruppavtalsrabatter) upphör vid årsskiftet. De som önskar behålla Digital-TV Medium 8 Favoriter uppmanas därför att kontakta Com Hem innan årsskiftet för att häva uppsägningen. Det innebär då att man själv ansvarar för avtalet med Com Hem. Com Hems kundservice når man på 90 222.